Stil Boho Venčanice

Ako ste planirali da Vaše venčanje bude leti pokraj mora na nekoj plaži, pored jezera ili reke, onda je boho venčanica ona prave za Vas. One odgovaraju letnjim venčanjima, zato što su lake, lepršave, sa puno detalja na sebi kao glamurozne venčanice. Ako ste romantični, sanjivi i pratite modu, boho haljine su kao stvorene za Vas. Ove venčanice su dosta drugačije od ostalih, izledaju kao da su napravljene za venčanje na brzaka. U stvari mladu čine neobično prelepom u boho stilu. Dosta mladih devojaka se opredeli baš za ove venčanice zato što nisu iste kao sve ostale. Kada bi boho venčanice držale isti stil godinama, one bi već dosadile, ali iz dana u dan dizajnerske kuće šiju nove modele i zasenjuju sve mlade ovog sveta.

 

Poznati Kreatori Boho Venčanica

Poznati američki brend “Free People“ prvenstveno su nastali 70-tih godina proslog veka kao organizacija mladih dizajnera, a 2001. godine su počeli sa proizvodnjom odeće. Njihove boho venčanice su sašivene od prozračnih materijala koji daju telu da diše i osećaj lepršavosti. Postoje modeli sa dugim rukavima, bez ramena, sa dekolteom, otkrivenim leđima i dosta drugih. Sledeća modna kuća na listi je “Rue de Seine“ sa Novog Zelanda. Oni su iskombinovali boho stil venčanica sa raznim bojama. U ovakvim kombinacijama sa belom i ostalim bojama bićete dosta drugačija mlada od ostalih. Poslednja na listi je modna kuća “Justin Alexander“ iz New York-a. Nastali su davne 1946, oni su spoj tradicije i iskustva. Njihove venčanice stavljaju na visoko mesto od ostalih, takođe popularnost ovih haljina je neverovatna jer iz godine u godinu posećuju sve više i više modnih revija.

Naveli smo Vam nekoliko proizvođača ovih venčanica, sa razlogom smo njih odabrali jer su u vrhu na svetskoj rang listi , a odnos cene i kvaliteta je na vrhunskom nivou. Ko zna možda se vi opredelite baš za ove haljine.

Naveli smo Vam nekoliko proizvođača ovih venčanica, sa razlogom smo njih odabrali jer su u vrhu na svetskoj rang listi. Odnos cene i kvaliteta je na vrhunskom nivou. Ko zna možda se vi opredelite baš za ove haljine.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa