Frizura je jedna od najbitnijih stvari o kojoj morate brinuti, postoje puno frizura, ali vi morate odabrati onu pravu frizuru za venčanje koja ce Vam najbolje stojati. Predstavljamo Vam najlepše frizure za vencanje. Izbor neće biti lak, jer svaka frizura je na neki način lepa, mi smo izdvojili najpopularnije frizure, a na Vama je da odlučite. Izbor frizure dosta zavisi od boje i vrste kose, nekome će lepo stojati punđa, a nekom loknasta. Frizura za venčanje takođe može imati određeni nakit ili cveće u kosi.

Punđa

Ovo je jedna od najpopularnijih frizura za svadbu, one mogu biti podignute i spuštene, punđe sa spuštenim šiškama do brade i opuštene punđe.

Pletenica

Ova frizura najbolje stoji smeđoj, dugoj kosi. Postoji nekoliko vrsta pletenica. Obična pletenica na stranu, francuska pletenica koja počinje od temena i pletenica riblja kost.

Valovite frizure

Valovite frizure su u prevodu talasaste ili loknaste frizure. Ove frizure najbolje stoje boho venčanicama.

 

Navijena frizura na stranu

Kosa na stranu najbolje stoji tamnokosim devojkama. Blago isprepletena duga kosa na stranu može biti pun pogodak za Vas.

 

Poludignuta kosa

Podignuta frizura za svadbu može biti u obliku venca i podignutog profila sa zadnje strane glave sa loknastim krajevima.

 

Rep frizura za svadbu

Rep je jedna od najpopularnijih ženskih frizura, rep vezan gumicom zaboravite, postoje mnogo bolji i atraktivniji načini vezivanja kosom. Poput čvorova i niskog repa.

 

Peglana kosa

Ako zeliti da zadrzite svoj stil i izgledate eleganto, peglana kosa je prava stvar za Vas, ne morate se zamaravati frizurama vec izdvojite malo vremena da bi bili najlepsi na svadbi.

 

Elegantno umršena frizura za svadbu

Ako želite da Vaša kosa dođe do izražaja, možete odabrati elegantno umršenu frizuru. Vaša kosa će uz pomoć frizera koji će Vam kosu u pramenovima nežno ukrstiti, takođe možete kombinovati sa loknama. Ova frizura odgovara vintage venčanicama.

Ovu se najpopularnije frizure koje možete nositi na svadbu ili bilo koje veselje. Frizura će zavisiti najviše od boje i tipa kose, takođe neke frizure možete ukrasiti cvećem koje treba da se slaže uz Vašu šminku, haljinu ili venčanicu. Izbor je Vaš.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa