Glamurozne Venčanice, sve o tome

Većina mladih devojaka uvek privuču venčanice pune glamura i elegancije, na prvi pogled se zaljube u njih i opredele za njih. Glamurozne venčanice su jedne od najpoželjnijih, svojom gracioznošću omamljuje sve oko sebe. Uz najbolje modele dizajnera koje ćemo navesti morate se opredeliti, da li želite da Vaša venčanica ima duge rukave, dugačak plašt, ili sa okovratnim krojem ukrašen čipkom, da li sa ili bez ramena ili jednim otkrivenim ramenom. To su mali detalji koji moraju savršeno da se usklade da bi ste izgledali savršeno na večanju.

Najpoznatiji Kreatori Glamuroznih Venčanica

Prva modna kuća na listi je “Atelier Pronovias“ iz Barselone, prvenstveno je nastala 1922. godine kao porodičan biznis koji se bavio prodajom tekstila, a od 1964. godine postaju modna kuća koja se bavi haljina, prvenstveno glamuroznim. Oni su prepoznatljivi po dugim plaštom, ukrasima kao sto je čipka, perlica, kristali ili cvetići. Njihov savršen kroj besprekorno prati liniju tela. U koliko se dvoumite između tradicionalne i glamurozne venčanice, dizajnerska kuća “Kenneth Winston“ Vam nudi haljine koje imaju osobine jedne i druge vrste. Nastali su u Los Anđelesu, a danas u svim svetskim metropolama šire svoj stil. Sa tradicijom dugom preko 30 godina nećete se prevariti.

“Allure Bridals“ je nastala ne tako davno, tačnije 1998. Njihove venčanice se u glavnom šiju od satena ali su dosta ukrašene čipkom. Ove haljine su dosta drugačije od ostalih, one prate liniju tela sve do kolena i onda se tek šire. Na taj način venčanica ističe obline i čini mladu prelepom, taj stil možete kombinovati sa dugim rukavima i dugim plaštom. Poslednja na našoj listi venčanica je modna kuća “Inbal Dror“, najmlađa na našoj listi. Njihove haljine su pune glamura i gracioznosti, najlepše su u krem boji.

Ukratko smo Vam opisali poznate modne dizajnere čije modele i mi imamo. Nadamo se da smo Vas malo uputili u svet glamuroznih venčanica.

U koliko ste pronašli odgovarajuću glamuroznu haljinu koja Vam se dopada, ili ako imate neko dodatno pitanje, možete nas kontaktirati putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu odgovorimo na Vaše pitanje.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa