Letnje haljine za svaki dan

Završili ste sa poslom? Idete da prošetate gradom, a napolju je vrelo? Ili ste na zasluženom odmoru, a nemate letnju haljinu za svaki dan. Zašto ne bi ste na našem sajtu letnje haljine koja bi Vam odgovarale, a da ne budu naporne. Ove haljine ima raznim vrstama i modelima, ali mi ćemo se potruditi da Vam u najkracim mogućim crtama objasniti kako da se opredelite za savršen model.

Vrste letnjih Haljina

Svakodnevna haljina može biti iz dva dela, gornji deo top i donji suknja. Ovakav model haljine otkriva leđa i stomak. Takva haljina čini Vas još više atraktivnijom. Haljine takođe mogu biti kao duge majce ili kao dugačke bluze. One mogu biti na bratelama, vezovima na ramenima ili dugim rukavima.

Letnje haljine mogu biti po uzoru na rimsku, grčku ili afričku kulturu. Rimske su kraće haljine sa jednim povezom na rame, taj detalj ih čini veoma jednostavnim za letnju šetnju. Grčke haljine su duge i lepršave, šivene iz jednog dela, u glavnom su na bratelama ukrašene zlatnim grčkim slovima. Jedne od najpopularnijih letnjih haljina su po uzoru na afričku kulturu. One su uglavnom u crvenoj boji sa crnim prugicama, lepršave i uvek atraktivne. Mogu biti bez rukava sa kopčanje dugmima sa strane, takve haljine su neverovatno očaravajuće kao stvorene za leto.

Letnje haljine 2019

Postoje sportski modeli letnjih haljina, one su u suštini kratke suknjice sa trakama na bokovima. Ili ako želite da zadržite Vaš profesionalan izgled možete odabrati haljinu za svaki dan koja na sebi ima dugmiće i kaiš na struku koji podseća na sako ili košulju.

Da bi haljina izlgedala prelepo morate odabrati boju i vesele šare na haljini. Da li želite da Vaša haljina bude jednobojna sa plavom i zelenom ili da bude ukrašena šarenim cvetićima i prugicama u raznim bojama, tu odluku ćemo ostaviti na vama, a mi se nadamo da smo Vam pomogli u odabiru Vaše haljine za šetnju.

U koliko ste pronašli odgovarajuću letnju haljinu koja Vam se dopada, ili ako imate neko dodatno pitanje, možete nas kontaktirati putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu odgovorimo na Vaše pitanje.


Close Menu
×
×

Cart

Korpa