Haljine za Veliku i Malu Maturu

Završili ste jedan od najlepših delova svog života a matura se bliži, koliko puta tokom školovanja ste se zapitali “šta cu obući za maturu“. Maturske haljine je teško odabrati ima ih puno. Ali nije samo haljina problem, frizuru i šminku takođe treba zakazati. Pripreme za matursko veče mogu dosta dugo da traju, zato prepustite slučaj nama, mi ćemo Vam pomoći u odabiru Vaše haljine za veliku i malu maturu.

Vrste Maturskih Haljina

Odabir Vaše haljine zavisi od oblika Vašeg tela. Prva vrsta na listi je dečačka građa tela, devojke sa ovakvom građe se u glavnom bave sportom. Često nemaju istaknute kukove i zadnjicu, ali imaju savršeno građene noge koje treba istaći na maturskoj haljini. Mi Vam predlažemo da obučete haljinu za balerine. Sledeći oblik je kruškati, devojke sa ovakvom građom tela imaju dosta šire kukove i istaknutu zadnjicu od drugih devojaka. Haljine koje najbolje pristaju ovom obliku tela su strukirane ili sečene ispod grudi koje najviše priliče poslovnim. Na ovakvim maturskim haljinama najbolje bi stajao duboki V rez ili bez ramena. Sledeći je oblik peščanog sata, devojke sa ovim oblikom tela imaju istu širinu kukova i ramena. Najbolje bi im stajale uske a dugačke svečane haljine, na bratele ili jednog otkrivenog ramena, to je već stvar ukusa.

Modeli Maturskih Haljina

Sledeći model maturskih haljina na listi je obrnuti trougao ili kornet, devojke sa ovom građom tela imaju uže kukove a istaknute grudi i šira ramena. Najbolje haljine za takvu građu su sa dubokim dekolteom, sa preklopom ili da ide preko jednog ramena. Možda Vam se svidi ideja sa visokim strukom, koja se širi ispod grudi ili dugačka maturska haljina sa velikim šlicem. Poslednje na našoj listi je telo u obliku jabuke. Devojke sa ovakvim oblikom tela su malo punije, treba se potruditi da se zamaskira struk, nemojte izbegavati da istaknete svoje grudi, kaiš nosite samo na najužem delu struka da bi ste suzile struk i izbegavajte da nosite duge maturske haljine.

U koliko ste pronašli odgovarajuću maturksu haljinu koja Vam se dopada, ili ako imate neko dodatno pitanje, možete nas kontaktirati putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu odgovorimo na Vaše pitanje.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa