2019 godina nam je donela puno lepih i zanimljivih modnih trendova. Mi smo odabrali par najboljih stilova za koje smo sigurni da će Vam zapasti za oko.

Proleće 2019

Polako odlazi zima i stiže toplije vreme u naše krajeve, što znači da se možemo opuštenije obući. Proleće 2019 nam donosi trend „Mačiji instinkt“ , ovaj trend podrazumeva da Vaša odeća bude u stilu leoparda, tigra i mačke. Ovaj trend podrazumeva da na sebi nosite haljinu, pantalone, sako ili kaput sa tigrastim šarama. Ako želite da igledate drugačije, uvek budete inovativna i prva u svemu možda bi trebalo odmah da krenete u online butik i kupite odgovarajuću odeću za vas.

Postoji još jedan modni trend koji će biti pun pogodak, naime to su moderni kombinezoni. To je spoj farmerica ili trenerki sa bluzom ili majicom u jedno, poželjno je da boja bude ista. Kombinezon je nešto slično svečanim haljinama, ali u drugoj varijanti. Ova odela u početku su svi zaobilazili ali vremenom su se pokazala kao fukcionalna i lagana za nošnju.

Leto 2019

Leto je jedno od najboljih godišnjih doba ako pitate dame, nema previše odeće na sebi, samo jedna letnja haljina, mali neseser i spremni ste za izlazak. Leto 2019 nam donosi neverovatan modni trend „biciklistički šorts i sako“. Ovakva moda je kombinacija kratkog biciklističkog šortsa i sakoa, ova kombinacija podseća na poslovne haljine, ali nije za kancelariju ni za teretanu. Ova kombinacija je odlična za popodnevni izlazak sa prijateljima ili neki običnu šetnju.

Moderne boje za 2019

Svetle boje haljina su ukek bile u modi, vesele su i uvek privlače pažnju. Ove godine najviše pažnje su privukle plava i žuta boja. Ove boji se mogu nositi zasedno, ali ondlično idu u kombinaciji žuta majca ili bluza i plave farmerice ili suknja. Takođe možete probati kombinaciju zelene boje sa plavom, ova kombinacija može izgledati odlično po toplim danima.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa