Pozivnice

Pozivnice su deo svakog venčanja, služe da pozovete vaše najmilije na rođendan ili venčanje. Pozivnice za venčanja treba da budu drugačije od onih običnih, traba da imaju unikatan tekst i oblik, da ne budu dosadne i „već viđene“. Ako želite da imate drugačije pozivnice za venčanja, u našem online butiku možete pronaći ideje za tekst i izgled pozivnica za venčanje.

 

Pozivnice za svadbu

Bliži Vam se venčanje, a Vi i dalje niste rešili problem pozivnica. Ne želite da Vam pozivnice budu prepreka koja će Vam smanjiti radost na svadbi. Svakom bračnom paru je cilj da uštede što više novca, tako da na pozivnicama za svadbu nemojte bacati puno para. Već pronađite savršen oblik i napišite originalan tekst, na sve to dodajte malo mašte i imaćete najlepše pozivnice za svadbu.

 

Vrste pozivnica

Što se tiče vrsta pozivnica, postoje mnogo. Vi morate da odaberete savršen oblik i vrstu papira. Postoje puno vrsta pozivnica kao što su pozivnice u koverti, kutiji ili kao običan papir ukrašen umetničkim slovima i cvetićima. Kutije za pozivnice mogu biti u obliku kocke ili pravougaonika, novčanika ili koverte. Pozivnice trebaju biti ukrašene raznim bojama, slovima i cvetićima da asociraju na radost i veselje. Pri odabiru vrste budite pažljivi, odaberite onaj oblik pozivnice koja će biti u istom stilu kao i Vaše venčanje. Ako imate glamuroznu venčanicu onda neka i pozivnica bude te vrste.

 

Tekst pozivnica

Tekst je jedan od najbitnijih delova pozivnice, tekst mora biti drugačiji u odnosu na ostale pozivnice, možete da probate da na internetu nađete neki citat, ali to mora biti originalno. U pozivnici morate da nagovestite vreme i mesto venčanja, takođe možete dodati neku lepu sliku kojom ćete ulepšati pozivnicu i veselje.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa