Vrste Svečanih Haljina

Da li vam je potrebna elegantna haljina za rođendan, svadbu ili bilo koje drugo veselje, bez brige mi imamo sve veličine, modele i vrste haljina koje vi volite. Prva vrsta su starorimske, donja haljina “tunika“, i gornja haljina “togu“. Takve svečane haljine su bile malo ispod kolena, one imaju više detalja, obično imaju jedno otkrivno rame što ih čini dosta drugačijim.

Sledeća vrsta svečanih haljina su tradicionalne Grčke. Takve haljine se zovu “peplos“, to su haljine koje su bile iz jednog dela, bez rukava. Današnje haljine se u glavnom šiju po tom staro-grčkom stilu. Svečane haljine takođe mogu biti po modi iz 18-tog veka. Takve haljine su teške i dosta široke, ko zna možda se vi pronađete baš u njima. U našem širokom asortimanu imamo veliki broj haljina koje mogu da budu  za deveruše i maturu. Uz naše haljine bi ste opravdali izgled mlade i njen najlepši dan u životu dodatno ulepšali.

Kratke koktel haljine ostavite za izlazak, na slavljima se obično nose one duge haljine. Ali devojke vole da haljina ima malo dublji šlic da bi istakle svoju nogu. Dubok šlic se može kombinovati sa otkrivenim leđima, takođe dovojke vole da na svečanoj haljini imaju duboki V rez ili svečanu haljinu bez ramena. Ovakvi modni detalji bi dodatno ulepšali Vašu haljinu. Uz dizajn haljine morate birati boju, mi Vam toplo preporučujemo crvenu, jer ta boja najbolje stoji ovakvim haljinama.

Svečane Haljine Online

Devojke, a i starije dame, često vole da se pojavljuju u dugim haljinama, to je činjenica, ali ako imate previše haljina koje su već viđene. Na našem sajtu možete pronaci haljine online svih vrsta i modela po najjeftinijim cenama. Ove haljine su veoma popularne kod žena, mozda čak i najpopularnije. Modna nedelja u Parizu pokazuje da su najpopularnije, i to godinama u nazad.

U koliko ste pronašli odgovarajuću svečanu haljinu koja Vam se dopada, ili ako imate neko dodatno pitanje, možete nas kontaktirati putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu odgovorimo na Vaše pitanje.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa