Sve o Venčanicama u Boji

Spremate se da izgovorite sudbonosno DA, a ne želite to da izgovorite ni u tradicionalnoj, boho, vintage ili glamuroznoj venčanici. Onda su venčanice u boji pravi izbor za Vas. Morate se odlučiti za pravi model, da ima malo glamura ili tradicije u njoj, da pristaje venčanjima na plaži kao boho ili da ima staromodan stil poput vitange. Model ćemo odabrati po Vašem ukusu, ali ono što pažljivo treba odabrati je boja. Pošto je bela boja standardna, nju ćemo preskočiti. Da li želite da Vam haljina bude vatrena u crvenoj boji, ili plava koja najbolje stoji plavušama. Crna koja daje prestiž i dostojanstvo. Žuta i zelena, koje asociraju na proleće i radost, ili najpopularnija boja koje mlade obožavaju na svojim venčanicama, krem. A takođe ne možemo izostaviti boje kao što su srebrna i zlatna.

Modeli Venčanica u boji

Sada ćemo navesti nekoliko poznatih proizvođaca haljina u boji čiji modeli venčanica u boji vam se možda svide. “Paola D’Onofrio“ je poznata italijanska modna kuća čiji modeli se ručno šiju, njihove venčaince su većinom od satena ukrašene čipkom, samo je na Vama da odaberete boju. “Maggie Sottero“ je američki brend odeće u boji, nastali su 1997. godine. Njihove haljine su elegantne, glamurozne i romantične u isto vreme. Venčanice su dosta svedene, često sa dugim plaštom i lepo stoje devojkama krupnije građe. Ne može da postoji lista najboljih venčanica bez francuskog proizvođača. U pitanju je dizajnerska kuća “Matrimonia“ koja je nastala 2009. godine i od tada njihov uspeh bez prestanka raste. Modeli koje oni proizvedu uglavnom prate liniju tela, i neverovatno im stoje boje kao što su srebrna, zlatna i bež.

Nadamo se da smo Vam malo pojasnili zašto su venčanice u boji dosta drugačije od drugih. Vaše venčanje će biti drugačije od drugih i dugo će se pamtiti.

U koliko ste pronašli odgovarajuću venčanicu koja Vam se dopada, ili ako imate neko dodatno pitanje, možete nas kontaktirati putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu odgovorimo na Vaše pitanje..

Close Menu
×
×

Cart

Korpa