Salon venčanica

Da li ste u potrazi za venčanicom iz vaših snova. Probali ste puno venčanica, ali ni jedna nije dovoljno dobra? Umorni ste od bezuspešnog traganja? Morate priznati da Vam je odabir venčanice najveći problem. Nemojte brinuti, naš salon venčanica je tu da Vam pomogne u odabiru i najlepši dan u vašem životu učinimo jos lepšim. Prvenstveno morate odabrati savršen model koji bi vam odgovarao, postoje beskonačno modala i vrsta venčanica, ali mi smo izdvojili one najlepše a najbolje.

Prodaja venčanica

Prodajom pristupačnih venčanica želimo da Vam olakšamo Vaše venčanje i obaveze oko njega. Pored svih obaveza koje imate u pripremi slavlja dopustite nam da Vam odabir venčanice učinimo lakšim i zanimljivijim. Venčanje se smatra najbitnijim danom u životu svih ljudi. Pripreme su duge i mogu biti jako naporne. Naš savet je da se opustite i prepustite odabiru. Oslobodite se svih svojih predrasuda i okoline. I zapamtite, granice ne postoje, a Vaša mašta je beskonačna… Vaše venčanje je odraz vašeg stila, pa neka odeća bude baš u onom stilu koji negujete i najviše volite. A ipak ako ste potpuno slobodni i želite nešto drugačije iz našeg širokog asortimana možete odabrati i venčanicu u boji koju najviše volite. Naš sajt Vam nudi širok asortiman prodaja venčanica. Takođe imamo opciju iznajmljivanja venčanica, koja je daleko ekonomičnija morate priznati, dati puno para za venčanicu koju ćete jedom obući? To vam sigurno nije prioritet.

Vrste Venčanica

Odabir venčanice je težak posao. Postoji puno vrsta, ali će vam samo jedna stajati idealno. Koja je Vaš izbor? Da li bi ste sa glamuroznom venčanicom izgledali najbolje, ona ima puno detalja. Ona koja će privuci pažnju svima i očarati sve prisutne. Ili ste se ipak odlučili za tradicionalnu. Ona je svedena venčanica ali ipak prikazuje Vašu ženstvenost i eleganciju. Žene 60-ih godina prošlog veka su izgledale očaravejuće. Ako želite da budete poput njih, onda su vintage idealne za Vas. Sledeće vrsta su boho , ovaj stil najviše odgovara venčanjima na plaži. Ako želite da pobegnete od tradicionalnog venčanja i da Vaše venčanje bude sve samo ne isto kao i sva ostala. Onda je venčanica u boji pravi izbor za Vas. Može biti u boji po izboru, a Vaše venčanje pamtiće se dugo.

Takođe vrste venčanica mogu biti sa otvorenim leđima, one zgledaju očaravajuće, zavodljivo i ističu vašu ženstvenost, leđa mogu biti poluotkrivena ili u potpunosti otkrivena. Ili možda su one sa dubokim šlicem prave za vas, one ne otkrivaju samo Vašu nogu već ženstvnost i seksipilnost, te haljine su zasenile sve mlade svojom lepotom ili ipak one sa dugim rukavima, modernog izlgeda koje odaju eleganciju, lepotu i nežnost mlade. Poslednja vrsta su one sa dubokim dekolteom, u koliko često volite da nosite majice ili bluze sa dubljim dekolteom, ove su prave za Vas. Postoje puno vrsta venčanica, ali samo jedna je stvorena za vas.

Podvrste venčanica

Postoje i podvrste venčanica koje se dele po izgledu. One mogu biti sa otvorenim leđima, koje zgledaju očaravajuće, zavodljivo i ističu vašu ženstvenost, leđa mogu biti poluotkrivena ili u potpunosti otkrivena. Ili možda su one sa dubokim šlicem prave za vas, one ne otkrivaju samo Vašu nogu već ženstvnost i seksipilnost, te haljine su zasenile sve mlade svojom lepotom ili ipak one sa dugim rukavima, modernog izlgeda koje odaju eleganciju, lepotu i nežnost mlade. Poslednja podvrsta su sa dubokim dekolteom, u koliko često volite da nosite majice ili bluze sa dubljim dekolteom, ove su prave za Vas. Postoje puno vrsta venčanica, ali samo jedna je stvorena za vas.

Materijali za Venčanice

Ali tu nije kraj, veoma je bitan i materijal od koga su venčanice sašivene. Počećemo sa šifonom, on je lagan providan materijal koji se obično kombinuje sa svilom, pamukom ili poliesterom, toliko je lagan da imate osećaj da ništa ne nosite na venčanici, ali budite oprezni prilikom odabira, lako se cepa. Saten je nežan, tanak i sjajan materijal, on je klasičan materijal koji je uvek u modi i mlade ga obožavaju. Čipka je jedan od najpopularnijih materijala, sa toliko varijacija biće Vam problem da pronađete onu savršenu. Til je lagan materijal koji daje određen volumen i daje pufnasti efekat vašoj venčanici.

Postoje još dosta materijala, ali mi smo Vam skrenuli pažnju na ova četiri jer je odnos cene i kvaliteta na visokom nivou prilikom šivenja. Da bi venčanica izgleda savršeno treba pažljivo birati model i materijal od koga se šiju, izbor je Vaš…

Close Menu
×
×

Cart

Korpa