Stil Vintage Venčanice

Na početku prvo da razjasnimo odakle se pojavio i šta je vintage stil. To je stil koji datira od dvadesetih do sedamdesetih godina prošlog veka i malo podseća na boho stil. Danas mnogi pričaju da je to “staromodan“ stil, to jeste starinski stil, ali danas je i te kako moderan. Ovaj stil danas predstavlja sentimentalnu vrednost i sećanje na stara vremena, doduše kada se priča o venčanicama koje datiraju iz tog vremena cene nisu baš pristupačne, ali vintage venčanice mogu biti sašivene od novijih i kvalitetnijih materijala, ali po izgledu i modi da budu iz tog vremena.

Modeli Vintage Venčanica

Sada kada smo razjasnili šta je ovaj klasičan stil možemo da se vratimo na venčanice. Odeća ovog starog stila je u današnje vreme sve više i više popularnija. Vintage venčanice naglašavaju vaše samopouzdanje i odličan ukus kada je u pitanju odeća, ali i ova vrsta venčanice ima svoje podvrste. Vrste vintage venčanica se odnose na dizajnerske kuće. Prva na listi je modna kuća “Yolan Cris“ iz Barselone ova modna kuća. Nastala je 2005. godine, i od tada pa sve do danas su napravili neverovatne uspehe, dovoljno je da spomenemo da su poznate ličnosti poput Beyonce, Lady Gage, Shakire i mnoge druge ličnosti nosile njivu garderobu. Sledeća je modna kuca “Yves Saint Laurent“ iz Francuske. Njihova tradicija traje još od 1961. Njihovi modeli vintage venčanica su danas jako poluparni, pa možda se i vi opredelite za jednu od njihovih modela.

Poslednja dizajnerska kuća na našoj listi je “Emilio Pucci“ nastala je 1947. Sa lakoćom možemo reći da ova “Fashion house“ ima najlepše i najpraktičnije venčanice, i ako su njihovi najbolji modeli napravljeni pre više od pola veka i dan danas imaju karakterističan stil. Postoje još dosta dizajnera ali smo mi naveli ova tri koja su u samom vrhu tabele ovog klasičnog stila.

U koliko ste pronašli odgovarajuću vintage venčanicu koja Vam se dopada, ili ako imate neko dodatno pitanje, možete nas kontaktirati putem e-maila. Mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu odgovorimo na Vaše pitanje.

Close Menu
×
×

Cart

Korpa